Hai sa vorbim

Hai sa vorbim

32 thoughts on “Hai sa vorbim

  1. nu ascult in general muzica din asta, nu shtiu cine eshti, am ajuns aici printr-un mass pe mess si am dat la mishto play la mel tale. Si… le-am ascultat vreo 2 ore :).. Tare negativul si liniile melodice. Ascultandu-le mi-am dat seama de o chestie. De ce maj subiectelor din muzica de genul asta sunt triste si despre durere?

  2. paranoid,ms pt apreciere,si depinde de stilul fiecaruia cum vrea sa abordeze muzica asta,unii sunt mai sentimentali,altii o rad happy,altii sunt ganxta….

  3. hai sa dam rime pe rime atunci cand vine vb de tine…si nu te m-ai caca pe tine cand ai deaface cu mine…si sa iesim amn2 afara in liniste de la cursurile ce ne sperie,bft omule

  4. buna piesa aia cu zeno….de atatea ori…oricum toate melodiile is super…bafta in continuare la multe melodii bune k astea…:)

  5. foarte reusite melodiile,in special “un simplu gand” si “fara tine” 🙂 .. bravo !!! :)>- .. bafta in continuare 😉 salutari de la sibiu!

  6. pt paranoid , asa canta ch’L pentru ca e emo :))) lui ii place mai mult R’n’B , hai ca glumesc ,stii ca te iubesc , pupici pt ch’l :)))

  7. Heya Heya!!Bravo&Bafta…:) You will be…bigger and bigger…stronger and stronger…:)
    Si pe langa ca totul este exact asa cum trebuie sa fie…negativul,linia melodica…esti si…”Hot ca Nelly ,mai Stilat decat Puff Daddy”…:)
    Wanna marry me? :))

  8. Omenii minunati au sa realizeze mereu ceva care sa fie pe placul tuturor si in acelasi timp inteles de putini cu adevarat,dar bine .
    Mare pacat ca hip hop`ul nu e atat de promovat precum alte genuri muzicale,dar este destul de ascultat.
    Mult succes in tot ceea ce faci,transmiti cate un mesaj prin fiecare piesa si asta e mare lucru,dar esti constient ca “asta faci”pt ca asta faci bine.:))

  9. buna,bravo tie..sunt super mel tale..2 dintre ele imi plac si te sustin in continuare,ai o voce superba fata de alti.multa bafta su succes in continuare.

  10. Ch’L doar stii ca’s fan nr.1 foarte tare .. bafta in continuare . si mai asteptam in continuare festivitati din astea .

  11. ceao:*…….ce pot sa iti zic decat ca imi plac enorm de mult versurile tale……bv:)…..bafta in continuare si s iti indeplinesti toate idealurile:*

  12. Deci …in primul rand :)) bla bla n-are rost sa o dau in sentimente si sau sa te Rog Mult sa dai add la id meu ca sa mai vbim … O intrebare am …Cat de curand o sa te putem vedea si asculta live intr-un concert prin zona Iasiului? Si.. ” De ce maj subiectelor din muzica de genul asta sunt triste si despre durere?”
    Frate , hip-hap’ul scuipa realitatea fara sa ocoleasca adevarul te poti convinge singur daca esti in stare sa intelegi mesajul pe care il transmite.Daca nu ne-am impiedica cu totii de aceleasi situatii si stari de cacat sigur mesajele nu ar mai fi triste , daca am putea face bani doar cu un simplu gand, daca oamenii nu ar mai fi atat de perversi si rai sigur nu s-ar mi vorbi despre durere iar daca Tu(Paranoid_Jack)ai fi putin mai inteligent si mai informat ti-ai da seama ca ai gresit atunci cand ai generalizat si pe viitor ai fi mai atent cu ceea ce spui .

Leave a comment